Coaching

Eet je eigenlijk wel gezond? Hoe staat het met je huidige eetpatroon?

Heb je besloten om gezonder te gaan eten maar weet je niet hoe je dat het beste kan aanpakken?

Wil je met behulp van eenvoudige veranderingen in je leefstijl en simpele, voedzame gerechten een gewicht bereiken dat bij jou past? Heb je behoefte aan meer energie, maar weet je niet hoe je voeding daarbij een rol kan spelen?

Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik bied 2 vormen van foodcoaching aan, online en personal foodcoaching.

Hoe werkt online foodcoaching?

Je neemt telefonisch contact met mij op of via e-mail. Ik stuur je dan een vragenlijst toe, deze vul je in en stuur je terug. Vervolgens vraag ik je een eetdagboek bij te houden waarin je bijhoudt wat je eet en drinkt (minimaal 4 werkdagen en 1 dag in het weekend). Op basis daarvan krijg je van mij een analyse van je huidige voedingspatroon en een persoonlijke voedingsadvies. Ik stuur je ook een overzicht met tips om op een haalbare manier jouw eetpatroon aan te passen en je gewenste doel te bereiken.

Na een maand hebben we weer contact om samen te kijken hoe je er voor staat en bespreken we eventuele mogelijkheden voor een vervolgtraject.

Hoeveel kost online foodcoaching?

Een eenmalig online foodcoaching traject kost 79,00 euro excl. BTW.

Je kunt er ook voor kiezen om 1 weekmenu erbij te ontvangen. Dit kost 15,00 euro excl. BTW extra. Je kunt deze per week bijbestellen indien gewenst en als je er 4 in een keer afneemt betaal je 50,00 euro.

Het voordeel van online foodcoaching is dat je in je eigen tijd wanneer jij eraan toe bent de eerste stap zet in de goede richting voor een gezondere levensstijl. Ik begeleid je via e-mail. Als je er behoefte aan hebt, dan kunnen we ook een telefoon- en/of FaceTime-gesprek aangaan.

Hoe werkt personal foodcoaching?

Je neemt telefonisch contact met mij op of via e-mail. Ik stuur je dan een vragenlijst toe, deze vul je in en stuur je terug. Vervolgens vraag ik je een eetdagboek bij te houden. Hier ga je een week mee aan de slag en houd je daarin bij wat je eet en drinkt (minimaal 4 werkdagen en 1 dag in het weekend). Aan de hand van het intakeformulier en je eetdagboek maak ik een analyse van je huidige voedingspatroon. We plannen een afspraak in voor een persoonlijke intakegesprek in Den Haag. Tijdens dit gesprek kunnen we zien waar je tegen aan loopt en hoe we haalbare doelen kunnen gaan opstellen. We bespreken de analyse van je huidige voedingspatroon. Ik geef je tips en een persoonlijke weekmenu mee. Daarna kunnen we vervolgconsulten van 30 minuten inplannen om te kijken hoe het verloopt en om samen je doelen te kunnen bereiken.

Hoeveel kost personal foodcoaching?

Een personal foodcoaching basistraject duurt ongeveer 2 maanden en kost 199,00 euro excl. BTW. Dit is inclusief een uitgebreid intake gesprek, een persoonlijk en op maat gemaakt weekmenu, verschillende extra recepten en een voortgangsgesprek. Ben je na dit basistraject nog niet helemaal waar je wilt zijn? Dan kunnen we je personal foodcoaching naar wens steeds opnieuw met 2 maanden verlengen voor een meerprijs van 99 euro. 

Het voordeel van personal foodcoaching is dat we face-to-face gesprekken voeren. Ik kan dan beter aanvoelen waar je behoefte aan hebt qua begeleiding.

“Nina gaf mij praktische eettips i.c.m. bijpassende en makkelijk te bereiden gerechten. Gezonder en bewuster eten is daardoor leuk geworden i.p.v. ‘moeten’. De communicatie gedurende het proces is prettig, vriendelijk, open en to the point. De begeleiding kan ik omschrijven als professioneel en het advies is op maat.” – Tim G.

“Nina heeft mij, door mijn voedingsdagboek te analyseren, heel veel praktische tips gegeven om met name minder suiker en meer vezels aan mijn voeding toe te voegen. Nina heeft echt veel kennis van voeding en deelt deze kennis graag. Los daarvan deelt ze ook nog eens een aantal simpele recepten zodat je meteen aan de slag kunt. Ik heb zelf gemerkt dat je je met een paar aanpassingen in je dagelijkse maaltijden en tussendoortjes een stuk beter kan voelen (minder opgeblazen en minder moe). 
Ik zou een voedingsadvies door Nina dan ook echt iedereen aanraden. In korte tijd analyseert ze je eetgewoonten en komt ze met super goede adviezen!” – Janet B. 

Wat Nina’s aanpak zo anders maakt, en beter bij mij passend, is dat zij zelf ook houdt van echt lekker eten en heel goed kan koken. Dat maakt dat zij heel anders kijkt naar wat ‘goed’ eten inhoudt. Bovendien is Nina gewoon een heel fijn mens. Ze is empathisch en er zit echt niks van belerendheid of veroordeling in hoe ze je begeleidt. Hoewel ik dacht dat ik zelf best het een en ander wist over eten en gezondheid heb ik veel geleerd van Nina. Met name over de effecten van bepaalde (chemische) ingrediënten. Iedereen die op zoek is naar een reset en meer inzicht wil in zijn of haar eetvalkuilen raad ik van harte aan om Nina Kout te bellen!” – Cécile R.

“Via via kwam ik in contact met Nina, die mij zo gezegd kon helpen met een ongemak. Het probleem waar ik mee zat was dat ik vaak een opgeblazen gevoel in mijn buik had en daarnaast ook gedurende de dag vaak een hongerig gevoel had. Dat resulteerde dat ik veel en onregelmatig at.
Na het bestuderen van mijn eetpatroon, heeft Nina mij in een aantal sessies enorm veel inzichten gegeven. Met praktische tips en voeding suggesties heeft ze me enorm geholpen. Ik heb geen opgeblazen gevoel meer en door anders te eten heb ik nu een meer gebalanceerd en normaal eetpatroon. Ik kan iedereen aanraden om een keer haar of zijn eetpatroon door Nina te laten bestuderen. Je krijgt er goede inzichten voor terug en meer! – Didier V.

“Nina gaf mij een nieuwe kijk op voeding en leerde mij eten anders te combineren. Heel flexibel dacht Nina met mij mee en stuurde inspiratie en recepten die weinig tijd kosten en die super geschikt zijn voor op mijn werk. Door haar duwtje in de rug ervaar ik koken nu niet meer als ‘moeten’ maar als het ontspanningsmoment in de avond en durf ik zelf nieuwe dingen uit te proberen.” – Diana H.