Restyle Your Health

Je hebt vast wel eens van het twintigers/dertigers/veertigers dilemma gehoord. Geef het een naam… Ik noem het: we-willen-pakweg-gewoon-te-veel! We willen het allemaal: een topbaan, een super sociaal leven, mega attent zijn, minstens 2 keer per week sporten, cultureel doen, een fantastische relatie hebben en zo kan ik nog wel even doorgaan…

We lopen vaak onszelf voorbij en in alle drukte vergeten we het allerbelangrijkste: goed voor jezelf zorgen! Je grenzen aangeven, tijd voor jezelf nemen, doen waar jij energie van krijgt en met name gezond en gevarieerd eten.

Wat is nou eigenlijk gezond eten? In een tijd van de hype van superfoods, talloze diëten en eindeloze berichten in de media over (on)gezond eten, snap ik dat het moeilijk is om nog te begrijpen wat voor jou het beste werkt en waar jij je goed bij voelt.

Ik wil je graag helpen en je bewust maken van wat je eet, je inspireren om met verse, pure producten te koken en zo leuke, simpele en bovenal voedzame gerechten te maken. Niet ingewikkeld met allerlei ingrediënten die je niet kunt uitspreken, maar juist back to basic. Voeding die je lichaam herkent en makkelijk kan verteren en zo weinig mogelijk belast. Ik begeleid je naar een gewicht dat bij jou past en naar een haalbare levensstijl waar je meer energie van krijgt. Dan kan jij weer die 10 ballen in de lucht houden… of niet… Misschien hoeven het ook wel niet 10 ballen te zijn, 5 zijn toch ook goed?!

Als je behoefte hebt aan begeleiding bij een gevarieerd en gezond voedingspatroon dan kun je mij mailen of bellen. Dan gaan wij samen aan de slag om een bewuste levensstijl met meer energie voor jou te creëren en/of een gewicht dat bij jou past na te streven.