My Kitchen Hero #3: Ella Mills-Woodward

Ella Mills-Woodward heeft het super inspirerende foodconcept ‘Deliciously Ella’ opgezet. Zij is niet zozeer een chefkok, maar een hele leuke, spontane Britse vrouw die jaren geleden wegens ziekte ervoor koos om volledig plantaardig te eten. Ze kon eerst zelf helemaal niet koken en nam de lezers van haar blog mee op haar omschakelingsreis van eigenlijk vrijwel ongezond eten naar helemaal vegan. Ze werd beter door haar ‘new way of life’ en heeft nu meerdere kookboeken op haar naam staan, een succesvolle app gelanceerd, producten op de markt gebracht en een deli opgezet in Londen. Ella is heel open en persoonlijk, dat maakt haar boeken en app juist zo leuk. Ze doet geen concessies qua smaak en ik vind haar gerechten enorm toegankelijk en zou ik omschrijven als heerlijke, plantaardige comfort-food. Haar doel is om ons ‘delicious & do-able’ eten te laten maken – nou, daar ben ik ook fan van. Ik eet zelf niet vegan, maar ik eet wel vaak graag vegetarisch. Ik kan enorm genieten van haar gerechten.

Mijn favoriete kookboeken:

  • Quick & Easy
  • Every Day

Mijn Top 3 gerechten van Deliciously Ella van dit moment zijn: